Társkereső 50 év felettieknek

Segítőkész
ügyfélszolgálat

Szolgáltatás-csomagok összehasonlítása

Miért érdemes Teljes jogú tagnak lenni?
Mert aktivitásáért cserébe mi a társkereső összes prémium szolgáltatásának ingyenes elérésével jutalmazzuk Önt.
Tekintse meg összehasonlító táblázatunkat!

Funkció Teljes tagság Csendes tagság
Kedvencek választása A hirdetéseket elmentheti a Kedvencek listájába, hogy a későbbiekben könnyedén el tudja azokat érni.                
Ismerősök nyilvántartása Ismerősi kört hozhat létre, felvehet hirdetőket a profiljába, ezzel is erősítve kapcsolati hálóját.                
Villámüzenetek küldése Ismerkedéshez az egyik legjobb eszköz lehet a Ráköszönök funkció. Segítségével kipuhatolható, hogy mutat-e érdeklődést irányunkba az illető.          
Láthatja, hogy kik voltak a legutóbbi látogatói Nagyon hasznos funkció! Láthatja, hogy az elmúlt időszakban kik, mely regisztrált felhasználók mutattak érdeklődést az Ön adatlapja, az Ön személye iránt.          
Láthatja, hogy ki vette fel Önt a kedvencei közé A legnépszerűbb funkciók egyike!
Általa határozott, ugyanakkor diszkrét visszajelzést kapunk arról, hogy valaki titkolva/bevallva kedvel bennünket.
         
Részletes, összetett keresési funkciók Segítségégével finomíthatjuk a keresési találatokat, kiszűrhetjük pl. a dohányzó, házas, aluliskolázott/túliskolázott társkeresőket.
Rákereshetünk felhasználónévre is.
               
Keresési feltételek mentése A már egyszer jól bevált, megfelelően paraméterezett keresési szabályainkat elmenthetjük, ezáltal legközelebb, egy következő keresés indításakor nem kell újra beállítani a keresőmezőket.          
Virtuális ajándékok küldése Szép és kedves kis virtuális ajándékokat küldhet a kiválasztott személynek, akár névvel, akár név nélkül. Sokszor egyszerűbb egy kis ajándékkal kifejezni érzelmeinket, mint szavakkal. Ebben segít ez a szolgáltatásunk.          
Események, találkozók online szervezése          
Csatlakozás találkozóinkhoz                
Videók feltöltése          
Óránként küldhető üzenetek száma 50 1
Kérhető helyesírás-ellenőrzés A Bemutatkozás rovatba írt szöveget kérésre ellenőrizzük, és az esetleges helyesírási hibákat kijavítjuk.                
Hirdetők letiltása/blokkolása Ha zaklatja valaki, vagy kellemetlenné vált a diskurzus, egy kattintással letitlhatja a hirdetőt, aki ezt követően nem tud majd többé kapcsolatba lépni Önnel.          
Szabálysértő hirdetők jelentése Közös érdekünk, hogy csak tisztességes emberek legyenek a Kézcsókon. Ha találkozik egy szabálysértő hirdetővel, egy kattintással riaszthat bennünket.                
Finomhangolható értesítési és láthatósági beállítások                
Feltölthető fotók száma 20 1
Fényképalbumok száma 3 1
Eltárolható levelek száma 200 50
Eltárolható kedvencek száma 50 5
Eltárolható barátok száma 100 20
Csomagdíj díjtalan díjtalan