Charme17 - profil

Nem:
Nő 
Kit keresek:
Férfi 
Kor:
58
Ország:
Magyarország 
Megye:
Baranya 
Társkeresés célja:
Párkapcsolat 
Bemutatkozás:

Vándor....

A bizalom...drága kincs.... ha valaki a bizalmába fogad minket, valami miatt fontosak vagyunk a számára.... megosztja velünk titkait, vágyait, érzéseit, olyan, mintha egy darabot odaadna nekünk a szívéből...
De vigyáznunk kell rá, mert törékeny, mint a porcelán.... ha megsérül, netán apró darabokra összetörik, szinte lehetetlen újra ugyanúgy összerakni....hosszú időbe telhet, mire kiérdemeljük, hogy valaki feltétel nélkül bízzon bennünk, és egy pillanat alatt összeomolhat, mint egy kártyavár, ha nem vigyázunk....

Átutazók jönnek, hosszabb rövidebb ideig maradnak, aztán tovább állnak.
Sokféleképpen érkeznek, viselkednek, majd távoznak.
Van, aki harsányan, van, aki félve, van, aki magabiztosan, van, aki nagyvonalúan érkezik, aztán mind a rombolás után távozik. És vagy Te, aki lopva kerültél közel hozzám, és amilyen hirtelen jöttél, úgy is mentél.
De mind visz valamit. Valaki a szerelmemet, van, aki a szívemet, van olyan, aki a pénzemet, és vagy Te, aki a lelkemet és a mosolyomat. Csak a könnyeim hagyja itt mindenki.
Olyan volt Rád találnom és Veled lennem mint amikor az ember meglátja az első krókuszt a hó alatt. Amikor már azt hinné, sose lesz vége a télnek, akkor hirtelen jön valami gyönyörűséges, ami teljesen váratlanul éri az embert. Le sem tudja róla venni a szemét, és azt gondolja, ha elég erősen nézi, talán körülötte végleg elolvad a hó.

Kedves Vándor!
Betérhetsz hozzám megpihenni, hűs vizet inni, de ne maradj, már semmim sincs, ami vihető, csak a könnyem, de az Neked sem kell.
De ha jön a tavasz, én is újraéledek. A napfény éltet.
A jeges maci kibújik a fényre és lop annak éltető erejéből.
És ahogy a krókusz kibújik a hó alól, életre kel, én is úgy kelek életre. Idén nem akarom, hogy a tavasz elmúljon..mosolyogni akarok szeretnék.

Alapadatok
Végzettség:
Felsőfokú végzettség 
Munkahely:
Van munkám 
Gyermekek:
Van, külön él/élnek 
Dohányzás:
Nem dohányzom 
Milyen társra vágyom?
Min. életkor:
50
Max. életkora:
62
Távolság:
A közelben éljen 
Családi állapota:
Ne legyen házas, ne éljen kapcsolatban