H.Zsolt - profil

Nem:
Férfi 
Kit keresek:
Nő 
Kor:
56
Ország:
Magyarország 
Megye:
Heves 
Társkeresés célja:
Párkapcsolat 
Bemutatkozás:

Komoly kapcsolat reményében ismerkednék kirándulást,wellnessezést, akár motorozást kedvelő hölggyel,vagy csak otthon lazulás.Egyedül minden unalmas.Bármi lehetséges egy idő után.Úgyis eldől egy találkozás után minden.Levélben,e-mailben többet. Megbízható, intelligens, értelmes,igényes vonzó hölgynek aki nem fukarkodik a fényképekkel sem, és hajlandó találkozni is ,szívesen válaszolok 42-49 ig.Szívesen olvasnàm egy melegszìvű, bújos ès vidám hölgy levelèt. Nyáron motorozok, kirándulok,nyaralás és barkácsolás.A hétköznapok sem unalmasak. Ősszel , télen wellnessezek,fő program otthon pihi, tv nézés.Nyáron kirándulni,fürdeni,nyaralni tengerpartokon és a hegyekben.Természet kedvelő vagyok és szeretem felfedezni az ismeretlent.A párommal mindez nagyobb örömet okozna.Olyan hölgyet keresek,akivel hétvégente szeretne együtt Wellnessezni a legjobb fürdőkben .
A szürke téli hétköznapokban kandalló mellett a vörösen megvilágított nappaliban gyertya fényes vacsora és egy üveg bor mellett értelmesen beszélgetni ,aztán összebújni.Télen a hegyekben egy panzióban ülve forralt bort kortyolgatva nézni ahogy a hó belepi a tájat.
A nyári napsütésben kirándulni, bolondozni, a hegyekben az erdőben egy faházban egy hétvégét akár kettesben akár társaságban eltölteni sétálni, barangolni az erdőben.
Olyan hölgyet keresek akivel tengerpartokon napozni a homokos tengerparton, koktéllal a kezünkben nézni a naplementét,fürdeni ,motorcsónakkal kimenni tengerre.Akivel mozi után be tudunk ülni egy mekibe.
Akivel akár motorral autóval felfedezhetjük az ország legszebb helyeit és közben egy panzióban kipihenhetjük magunkat.Akivel csak lazán tv nézés közben lustálkodhatunk.
Akivel a hétköznapok is ünnepnapok.Viszont nyugodtan élhetjük a hétköznapokat is bízva egymásban biztonságban , akivel nyáron motorral, autóval felfedezhetjük az ország legszebb részeit .

Alapadatok
Családi állapot:
Elvált 
Végzettség:
Felsőfokú végzettség 
Munkahely:
Van munkám 
Gyermekek:
Van, külön él/élnek 
Dohányzás:
Nem dohányzom 
Megjelenés
Magasság:
180 
Testalkat:
Átlagos 
Milyen társra vágyom?
Min. életkor:
45
Max. életkora:
49
Testalkata:
Ne legyen túl kövér 
Magassága:
Ne legyen nálam sokkal magasabb 
Távolság:
A közelben éljen 
Családi állapota:
Ne legyen házas, ne éljen kapcsolatban 
Iskolázottsága:
Legalább érettségi 
Munkahelye:
Legyen állása/munkája 
Politika:
Ne legyen túlzottan baloldali 
Dohányzás:
Soha 
Szex:
Szexuálisan legyen aktív