Kata65 - profil

Nem:
Nő 
Kit keresek:
Férfi 
Kor:
58
Ország:
Magyarország 
Megye:
Budapest 
Társkeresés célja:
Párkapcsolat 
Bemutatkozás:

Rég elváltam, a két gyermekem már megházasodott, élik a maguk életét, unokám még sajnos nincs. Optimistán, pozitív szemlélettel nézem az életet., bizakodva, hittel, humorral.
Nagyon szeretek olvasni, jó filmeket nézni, szinházba járni,finom étcsokit és finomságokat eszegetni. Korábban folyton bicikliztem, sokat túráztam, most is szeretnék, csak még várnom kell ezekkel.
Volt egy merevito bokaműtétem idén áprilisban, kitartóan kell dolgoznom a gyógyulásomon! Nem akarom, nincs is rá szükségem, hogy bárki is eltartson, én sem tudok mást eltartani, és nem szeretnék összeköltözni senkivel még egyelőre. Most még csak jókat beszélgetni, sétálni, kicsit kirándulni, színházba menni, mindenféle közös programokat csinálni, lazán együtt lenni, sokat nevetni, barátkozni szeretnék. Hét éve az egyik külső pesti kerületben élek. Nyáron a Balatonnál lakom, Zalaban, a korábbi házamban, ahol a kicsi kutyusom nagyon örül nekem.
Nagy szerencsém, hogy engem minden tarsasagban szeretnek. Kérlek szépen, ne büntess letiltással , ha nem tetszik a profilom! Van eleg bajom, ne bánts olyanért, amiről nem tehetek!
Ha őszintén el tudod fogadni a helyzetemet, es inkabb segiteni akarsz, mint szörnyűlködni, kérlek, ne habozz, bátran írj! Attol, h gyengébb vagyok, kicsit segitségre szorulok, meg szerethető es szeretetteljes is vagyok. Úgyis úgy lesz minden, ahogy lennie kell, ahogy meg van írva. Valaki pont engem keres, már csak meg kell találnunk egymást. Fontos, h nem ápolót keresek. Legfeljebb kicsit segiteni kell nekem, de nem ápolni. Zsák a foltját előbb-utóbb megtalálja. De hol vagy már, te Folt?? Varlak mar! Szeretni, és szeretve lenni! Egyszerűen, békésen, vidáman, szeretetben élni, ez a vágyam.

Alapadatok
Családi állapot:
Elvált 
Végzettség:
Felsőfokú végzettség 
Munkahely:
Nyugdíjas vagyok 
Gyermekek:
Van, külön él/élnek 
Dohányzás:
Nem dohányzom 
Megjelenés
Magasság:
168 
Testalkat:
Átlagos 
Szemek színe:
Kék 
Hajszín:
Barna 
Milyen társra vágyom?
Min. életkor:
52
Max. életkora:
62
Testalkata:
Nem szempont 
Magassága:
Ne legyen nálam sokkal alacsonyabb 
Távolság:
A közelben éljen 
Családi állapota:
Ne legyen házas, ne éljen kapcsolatban 
Iskolázottsága:
Legalább érettségi 
Munkahelye:
Legyen állása/munkája 
Vallásossága:
Lehetőleg legyen vallásos 
Politika:
Ne legyen túlzottan jobboldali 
Dohányzás:
Soha, Alkalmanként 
Szex:
Szexuálisan legyen aktív