KatonaCsaba - profil

Nem:
Férfi 
Kit keresek:
Nő 
Kor:
64
Ország:
Magyarország 
Megye:
Pest 
Társkeresés célja:
Párkapcsolat 
Bemutatkozás:

Most itt tartok:
Magamról:

Kedves leendőm, elvált, kívül-belül ápolt, 60 éves rokkant nyugdíjas, de aktivan dolgozó, őszinte, egyenes jellemű, önzetlen, határozott emberke vagyok!

Olyan szolid, környezete tisztaságára igényes társat keresek, aki még megtudna ajándékozni néhány saját gyermekkel is, leendő kertes házunkban!

Tisztelettel Katona Csaba!

Ez volt a közelmúlt:
Szeretném egy Hölgynek az életét jobbátenni! Bakfitty

Kedves Hölgyem, azt kell rólam tudni elsősorban, hogy nagyon egyenes, őszinte, szűkszavú, velem nem lehet veszekedni, toleráns, bátor, erős, határozott, és kivűl-belűl ápolt emberke vagyok! Sajnos dohányzok, de kizárólag a szabadban, a lakásban képtelen vagyok rágyújtani! Nem szokták érezni rajtam a dohányszagot.

18 éve rokkant vagyok, de csak annyi látszik belőle, hogy a jobb kezemmel nem tudok írni, de fogni emelni még nagyon erős.

Soha nem hittem volna, hogy én egyszer majd társkeresésre kényszerülök, de egy pár hónapja olyan képtelen helyzetbe hozott a "kedves" feleségem 38 évi házasság után, hogy még néha mindíg azt hiszem, hogy csak egy rossz álom, pedig ez már nem az, hanem ez a kő kemény valóság.

Az történt, hogy a lányomék tavaj elváltak, és a vagyonmegosztás miatt a lányom házát márciusban el kellett adnia, amelyben a feleségemmel együtt laktunk. A feleségem erre azt lépte, hogy a lakástakarék betétünkből vett magának egy házat, és én meg menjek a híd alá lakni. A házasságunk elején megállapodtunk, hogy ő lesz a pénzügyminiszter, és így még a márciusi nyugdíjam is az ő bankszámlájára ment.

A lányom ebben a helyzetben úgy próbált segíteni, hogy vett nekem egy szőlősbírtokot, és oda is szállítottuk a teherautónnyi ingóságomat, de mivel a bírtok tájvédelmi területen fekszik, az 5 hónapos engedélyeztetési eljárás alatt, úgy megromlott az eladó és a lányom között a kapcsolat, hogy a lányom elállt a vételi szándékától, de még az ingóságaim biztonságba helyezéséről is lemondott, így az ingóságomnak is lőttek, mert a szőlőtulajdonos eladta őket, így váltam nincstelen hajléktalanná 1 hónapja.

Kedves Hölgyem, ha még nem unod a nyomoromat, akkor folytatni fogom az újratervezéssel, mert engem nem lehet csak úgy megsemmisíteni! Puszi! Csaba

Alapadatok
Családi állapot:
Elvált 
Végzettség:
Szakmunkásképző 
Munkahely:
Nyugdíjas vagyok 
Gyermekek:
Van, külön él/élnek 
Dohányzás:
Rendszeresen 
Megjelenés
Magasság:
173 
Testalkat:
Sportos 
Szemek színe:
Kék 
Hajszín:
Szőkésbarna 
Milyen társra vágyom?
Min. életkor:
45
Max. életkora:
72
Testalkata:
Ne legyen túl kövér 
Magassága:
Nem szempont 
Távolság:
A hazámban éljen 
Családi állapota:
Ne legyen házas, ne éljen kapcsolatban 
Iskolázottsága:
Legalább 8 általános 
Munkahelye:
Nem szempont 
Politika:
Ne legyen túlzottan baloldali 
Dohányzás:
Soha, Alkalmanként, Rendszeresen 
Szex:
Szexuálisan legyen aktív