Kedves Látogatóink!

Hosszú fejlesztőmunkát követően, végre a mai nappal lezárhattunk egy 8 éves történetet, amely során több tízezer társkeresőnek nyújtottunk segítséget a társkeresésben.

Sajnos az utóbbi időben többször is voltak problémák a mostanára már igencsak éltes korúvá öregedett rendszerrel, amelynek Önök is elszenvedői lehettek.

Éppen ezért, már nem volt tovább halasztható a Kézcsók megújítása.

Szeretnénk, ha többé nem lennének nehézségek a program használatában, illetve ha újabb, modern kényelmi szolgáltatások is a társkeresés hatékonyságát növelhetnék.

Mivel teljesen új rendszerre álltunk át, illetve igencsak felszaporodott azon társkeresőink száma, akik hónapok óta nem látogatják társkeresőnket, a megújítást teljesen az alapoktól szeretnénk kezdeni: arra kérünk minden régi-új felhasználónkat, hogy amennyiben elnyerte - továbbra is teljesen ingyenes társkereső szolgáltatásunk - a tetszését, regisztráljon újra a Kézcsókon!

A rövid 2-3 perces procedúrát követően egy, az alapoktól újjáépített, modern, felhasználóbarát felületet kapnak tagságukat megújító tagjaink fáradozásukért cserébe.

Várjuk Önöket és az új felhasználókat is a megújult Kézcsókon!