klári - profil

Nem:
Nő 
Kit keresek:
Férfi 
Kor:
68
Ország:
Magyarország 
Megye:
Baranya 
Társkeresés célja:
Párkapcsolat 
Bemutatkozás:

Nem olyan társat keresek,aki csak akkor szeretne valakit maga mellé,ha nagyon unatkozik.Sőt...a társ szó még 2020-ban is társat jelent,nem szabadidő partnert. Modern felfogású, ápolt, két lábbal a földön járó, egyszerű,hétköznapi, maximálisan őszinte,korrekt ember vagyok.Természetesen hibákkal,mint mindenki. Szeretem a természetet, a természetes vizeket, mozgást,tisztaságot,rendet magam körül. Úgy gondolom,mostanra már megváltoznak az értékrendek,fontossági sorrendek. Többre becsülöm az EMBERT, figyelmet,toleranciát, őszinteséget,szeretetet,mintha valaki még mindig az eget verő szerelmet keresi.A legtöbb idős férfi a csodára vár egy húsz évvel fiatalabb nő személyében.Sajnos az évek telnek és jó volna nem egyedül megöregedni, úgy tűnik nekik erről fogalmuk nincs.
Nem szeretnék már futni,biciklizni,edzeni,mindent és mindenkit áztató fürdőkbe járni.
Számomra már azonnal eldől a nemleges válasz,ha valaki itt nyilvánosan teszi közzé szexuális igényeit. Amit egy jóérzésű ember nem tesz, de még egy ismerkedésben sem az első helyen áll.De még egy kapcsolatban sem. Fontos, de egy kapcsolatban első helyen áll a tisztelet, megbecsülés,tolerancia,őszinteség,szeretet. Itt kezdődik egy férfi.Arról nem is beszélve,hogy ízléstelen. mivel nem a nyilvánosságra tartozik. Vagy,ha valaki másképp gondolja,akkor eltévesztette az oldalt.
A link, megbízhatatlan embereket nagyon nem kedvelem.
Ha akad még komoly társkereső,annak szeretettel várom bemutatkozó levelét, egy nem régi egész alakos fotóval kísérve. klaribokor823@gmail.com

Alapadatok
Családi állapot:
Elvált 
Végzettség:
Érettségi 
Munkahely:
Nyugdíjas vagyok 
Gyermekek:
Van, külön él/élnek 
Dohányzás:
Nem dohányzom 
Megjelenés
Magasság:
160 
Szemek színe:
Kék 
Hajszín:
Szőke 
Milyen társra vágyom?
Min. életkor:
60
Max. életkora:
72
Testalkata:
Ne legyen túl kövér 
Magassága:
Ne legyen nálam sokkal alacsonyabb 
Távolság:
A hazámban éljen 
Családi állapota:
Ne legyen házas, ne éljen kapcsolatban 
Vallásossága:
A hite nem fontos 
Politika:
Politikai nézeteit tiszteletben tartom 
Dohányzás:
Soha, Alkalmanként