klári - profil

Nem:
Nő 
Kit keresek:
Férfi 
Kor:
66
Ország:
Magyarország 
Megye:
Baranya 
Társkeresés célja:
Párkapcsolat 
Bemutatkozás:

Komolyan nem tudom milyen férfiak vannak...Az előbb kaptam egy üzenetet azzal a szöveggel,hogy " Nehogy lefeküdjél idegenekkel ' Miután válaszoltam, ő volt megsértve, de hogy...Kizárólag társamat,páromat keresem. Ha egyáltalán akad még a társkereső oldalakon,aki társat keres és nem csak szórakozgatni, szemeket mereszteni van itt. Legyen határozott,tudja mit akar és ebben a korban már ne a csodára várjon.. Ne akarjon negyven éves lenni,de a másik véglet se. Sajnos a legtöbb hatvan körüli férfi inkább nyolcvannak néznek ki.
Modern felfogású, ápolt,igényes magamra,környezetemre, de két lábbal a földön járó, egyszerű,hétköznapi, maximálisan őszinte,korrekt ember vagyok.Természetesen hibákkal,mint mindenki. Szeretem a természetet, a természetes vizeket, mozgást,tisztaságot,rendet magam körül. Úgy gondolom,mostanra már megváltoznak az értékrendek,fontossági sorrendek. Többre becsülöm az EMBERT, figyelmet,toleranciát, őszinteséget,szeretetet,mintha valaki még mindig az eget verő szerelmet keresi. Sajnos az évek telnek és jó volna nem egyedül megöregedni.
Nem szeretnék már futni,biciklizni,edzeni,mindent áztató fürdőkbe járni.
Számomra már azonnal eldől a nemleges válasz,ha valaki itt nyilvánosan teszi közzé szexuális igényeit. Amit egy jóérzésű ember nem tesz, de még egy ismerkedésben sem az első helyen áll.
A link embereket nagyon nem kedvelem.

Alapadatok
Családi állapot:
Elvált 
Végzettség:
Érettségi 
Munkahely:
Nyugdíjas vagyok 
Gyermekek:
Van, külön él/élnek 
Dohányzás:
Nem dohányzom 
Megjelenés
Magasság:
160 
Szemek színe:
Kék 
Hajszín:
Szőke 
Milyen társra vágyom?
Min. életkor:
60
Max. életkora:
70
Testalkata:
Ne legyen túl kövér 
Magassága:
Ne legyen nálam sokkal alacsonyabb 
Távolság:
A hazámban éljen 
Családi állapota:
Ne legyen házas, ne éljen kapcsolatban 
Vallásossága:
A hite nem fontos 
Politika:
Politikai nézeteit tiszteletben tartom 
Dohányzás:
Soha, Alkalmanként