klári - profil

Nem:
Nő 
Kit keresek:
Férfi 
Kor:
71
Ország:
Magyarország 
Megye:
Baranya 
Társkeresés célja:
Párkapcsolat 
Bemutatkozás:

Számomra ebben a korban már sokkal többet jelentenek az emberi értékek, mint a rózsaszínű köd. Őszinteség...szeretet..tolerancia...hűség...lehetne még sorolni. Ettől függetlenül,nem utolsó, ha azért akad meg valakin a szemem ,mert nem elhízott,ápolt, ad magára. Ugyanis ez nem korfüggő és nem csak ti várjátok el, hogy egy nő csinos és ápolt legyen.
A link, megbízhatatlan embereket nagyon nem kedvelem. Miért írjátok, hogy társat kerestek a szabadidőtök eltöltéséhez??Az nem társ Uraim. A társ szónak még a jelentése is más.
Ha akad még komoly társkereső, aki képes arra,hogy egyszerre csak egy nővel ismerkedik, szeretettel várom bemutatkozó levelét, egy nem régi egész alakos fotóval kísérve. Ugyanis itt bizony sok éves fotóval ellátott társkeresők is vannak. Nem utolsó, ha lehet vele kommunikálni is, tő mondaton felül is. klaribokor823@gmail.com
Uraim, ha valaki nem átall nyilvánosság elé tárni intim igényeit, az már ne is keressen. Benne van a szóban is...intim....ami nem a legelső ebben korban egy társkeresésnél Vagy, ha igen, akkor máshol kell keresni erre a célra alkalmas " hölgyet ".

Alapadatok
Családi állapot:
Elvált 
Végzettség:
Érettségi 
Munkahely:
Nyugdíjas vagyok 
Gyermekek:
Van, külön él/élnek 
Dohányzás:
Nem dohányzom 
Megjelenés
Magasság:
160 
Szemek színe:
Kék 
Hajszín:
Szőke 
Milyen társra vágyom?
Min. életkor:
60
Max. életkora:
72
Testalkata:
Ne legyen túl kövér 
Magassága:
Ne legyen nálam sokkal alacsonyabb 
Távolság:
A hazámban éljen 
Családi állapota:
Ne legyen házas, ne éljen kapcsolatban 
Vallásossága:
A hite nem fontos 
Politika:
Politikai nézeteit tiszteletben tartom 
Dohányzás:
Soha