Moncsi - profil

Nem:
Nő 
Kit keresek:
Férfi 
Kor:
53
Ország:
Magyarország 
Megye:
Budapest 
Társkeresés célja:
Párkapcsolat 
Bemutatkozás:

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk."

53 éves, 170 cm magas, elvált, romantikus, érzékeny belsővel bíró, életvidám, fővárosi hölgy keresi őszinte, megbízható társát. Előny, ha nem az ország másik végében élsz, hanem Budapesten vagy annak 20 km-es körzetében, mivel nem hiszek a távkapcsolatban. Ha a nikotin vagy az alkohol jelen van a mindennapjaidban, akkor sajnos, nem Téged kereslek.
Légy vidám, hogy ha szomorú vagyok, fel tudj vidítani, ha pedig örülök, tudj abban is a társam lenni. Ha pesszimista, negatív ember vagy, kérlek, haladj tovább, ez nem az én utam.
Fogadd el a múltamat, és próbáld megérteni, hogy ezek a sebek néha feltörnek bennem. Ne ítélj el azért, ha nehezebben bízok meg benned, ez is a múltamból ered. Ne várd el tőlem, hogy a második üzenet után hozzád költözzem, mert szeretett otthonom van, viszont én is elvárom tőled, hogy Te se erre pályázz. Tudj érzelmet adni, és értékelni ugyanezt. Ne akard, hogy tökéletes legyek, mert senki sem az, így hibáim nekem is vannak.
Légy nyitott és érdeklődő, hogy velem együtt rá tudj csodálkozni az élet szépségeire. Nem hátrány, ha széles az érdeklődési köröd és tartalmas beszélgetéseket tudok veled folytatni a ’Helló’, ’Mizu?’ kérdéseken túl is. Kérlek, nézd el nekem, hogy inkább kimozdulok, minthogy a tévé népbutító műsorainak rabja legyek. Ha szeretsz kirándulni, utazni, netán elkísérnél fotósétára, máris van egy közös pont bennünk. Nem baj, ha kicsit ’bolond’ vagy, mert én is csinálok időnként dilis dolgokat, hisz az Életet sokszor nem szabad komolyan venni.
Lehetnek gyermekeid, ahogy nekem is vannak. Én kész vagyok őket elfogadni, de ugyanezt Tőled is elvárom. Családcentrikus és házias vagyok, mert szeretem, ha tiszta a lakás és finom az étel, viszont elvárom, hogy tiszteld az ezirányú erőfeszítéseimet. Nem baj, ha van házi kedvenced, csak legyen lába. Egyedülálló édesanya/nő szerepben sok mindent megtanultam, így az általam felrakott képek, polcok a mai napig nem estek le, de ha időnként besegítesz a komolyabb barkács munkákba, azért hálás leszek.
Ne csak szeretni akarj engem, hanem tisztelni is, cserébe viszont ezt én is megígérhetem Neked. Ha nem csak elvársz, hanem adni is képes vagy, az pozitív, ha pedig szereted a profi birkózást, máris bezsebelhetsz pár plusz pontot.

Alapadatok
Családi állapot:
Elvált 
Végzettség:
Felsőfokú végzettség 
Munkahely:
Van munkám 
Gyermekek:
Van, velem él/élnek 
Dohányzás:
Nem dohányzom 
Megjelenés
Magasság:
170 
Testalkat:
Vékony 
Szemek színe:
Barna 
Hajszín:
Barna 
Milyen társra vágyom?
Min. életkor:
54
Max. életkora:
60
Testalkata:
Ne legyen túl kövér 
Magassága:
Ne legyen nálam sokkal alacsonyabb 
Távolság:
A közelben éljen 
Családi állapota:
Ne legyen házas, ne éljen kapcsolatban 
Iskolázottsága:
Legalább érettségi 
Munkahelye:
Legyen állása/munkája 
Vallásossága:
Lehetőleg legyen vallásos 
Politika:
Politikai nézeteit tiszteletben tartom 
Dohányzás:
Soha