Hisszük, hogy nincs tökéletes ember, így nincs a mindenki elvárásának megfelelő társkereső hirdetés sem.
Tehát a fenti kérdésre nincs megfelelő válasz.
De ha néhány alapszabályt betartunk, hamar felkelthetjük az érdeklődést társkereső profilunk iránt, és elnyerhetjük az emberek bizalmát.

 • 1 A legfontosabb alapszabály, hogy ne állítsunk magunkról valótlan dolgokat. A Kézcsók, a felnőtt emberek közösségi oldala. Aki elmúlt 50 éves, az már kellőképpen tapasztalt az élet dolgaiban, ezért nagyon nehéz becsapni. Ne kockáztassunk!
 • 2 Lehetőleg minél több mezőt töltsünk ki az adatlapunkon, és ne feledkezzünk meg a Milyen társra vágyom? rovatról sem. A látogatók nagy része olykor jobban kíváncsi arra, hogy milyen a női/férfi-ideálunk, mint saját tulajdonságainkra.
 • 3 Ne siessük el a Bemutatkozó szöveg megalkotását. Kizárólag ez az űrlapelem ad lehetőséget arra, hogy személyessé tegyük adatlapunkat.
  A bemutatkozó szöveg legyen rövid, (max. 1500 karakter bevitelére van mód), frappáns és személyes hangvételű. Ügyeljen a helyesírásra is. Ha sok hibával ír, kérje fel ügyfélszolgálatunkat helyesírás-ellenőrzésre!
  Ne adja meg emailcímét, lakcímét, telefonszámát! Nem csak azért tilos ezen adatok közzététele, mert szabálysértő, hanem azért is, mert kiszolgáltatottá teszik Önt a rosszindulatú látogatók előtt.
 • 4 10 év tapasztalata mondatja velünk: a fotós hirdetések 80%-kal hatékonyabbak, mint a fénykép nélküliek, amelyek mellett a legtöbb látogató "köszönés nélkül elmegy".
  Mindenképp töltsön fel fényképet magáról, mert hiába nagy igazság az, hogy csak a belső értékek számítanak, a valóság és a felhasználói viselkedést kutató szakemberek véleménye másról árulkodik: az Interneten, a fénykép nélküli személyek bizalmatlanságot keltenek, aki nem vállalja az arcát, nem számíthat a közösség számottevő érdeklődésére.
 • 5 Alakítson baráti kört! Nálunk, a közösségi portálok mintájára módja van maga köré vonni az Ön számára szimpatikus embereket. Ennek a funkciónak semmiképpen nem az a célja, hogy háremet, vagy hódolói kört hozhasson létre, de annál inkább az, hogy a hasonló érdelkődésű embereket összehozza, nem csak és kizárólag párkapcsolat létesítése céljából.
 • 6 A profiljában megjelenő fotón túl, albumokba rendezve további képeket is feltölthetnek, amelyeket akár jelszóval is levédhetnek az avatatlan tekintetek elől. De még így is előfordulhat, hogy túl intim képek válnak közprédává. Épp ezért, ne töltsünk fel túl személyes témájú, magunkat, családtagjainkat méltóságon aluli helyzetben feltüntető, infantilis, esetleg mások jóízlését sértő, ne adj isten pornográf tartalmú fotókat.
 • 7 Látogassuk rendszeresen profiloldalunkat, gondozzuk, építgessük kapcsolati hálónkat, úgy tekintsünk a Kézcsókra, mint egy jó társaságra, ami nem egy szupermarket, ahol csak az a cél, hogy gyorsan bevásároljunk - legyünk aktív, közösségi emberek! Meg fogják hálálni a látogatóink.